Η Telka Ltd από το 1975 μελετά, σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο των τηλεπικοινωνιών,του αυτοματισμού γραφείου, της δικτύωσης voice-data, των συστημάτων ασφαλείας, της εποπτείας χώρων & της λήψης εικόνας σύμφωνα με τις τρέχουσες αλλά και τις αυριανές ανάγκες των πελατών της.

Η συνεργασία της σε επίπεδο εξουσιοδοτημένου service με την Panasonic την καλύτερη & πληρέστερη εταιρία τηλεφωνικών κέντρων - συστημάτων αυτοματισμού γραφείου - συσκευών ήχου & εικόνας, την Fracarro κορυφαία εταιρεία σε συστήματα δορυφορικής - επίγειας λήψης, ασφάλειας & παρακολούθησης εξασφαλίζει σε όλους τους Πελάτες της δοκιμασμένα, προηγμένα, ολοκληρωμένα & αξιόπιστα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Η συνεχής πρόοδος και ο σταθερός προσανατολισμός της Telka στην παροχή τεχνικών λύσεων & υποστήριξης μετά την πώληση που προσφέρει αδιάκοπα στους Πελάτες της αναγνωρίσθηκε από την εταιρεία Samsung και της ανατέθηκε το εξουσιοδοτημένο Service για την άμεση τεχνική υποστήριξη των κινητών τηλεφώνων.

Η Telka διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία δημιουργεί ουσιαστικές λύσεις, συμβάλλει στην αναπτυξιακή πολιτική των Πελατών της και προσφέρει αποτελεσματικές και οικονομικές εφαρμογές. Εκτιμώντας δε το μέγεθος της επίδρασης των τεχνολογικών εξελίξεων, επενδύει συστηματικά σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό για την εφαρμογή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, έχοντας ως στόχο την αξιοποίηση, την συνεχή υποστήριξη & την αναβάθμιση των λύσεων που παρέχει στους Πελάτες της.

Με επίκεντρο τον Πελάτη, η Telka παρέχει μία σειρά προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών, που προσαρμόζονται σε ιδιαίτερες και σε ξεχωριστές απαιτήσεις και που υποστηρίζουν συνολικά τις ανάγκες των Πελατών της, από το στάδιο της μελέτης, της εκπαίδευσης του προσωπικού μέχρι και την συνεχή μετά την πώληση τεχνική υποστήριξη. Τα οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις είναι η βελτιστοποίηση του επιπέδου υπηρεσιών που παρέχουν, η αύξηση της αποδοτικότητας του προσωπικού τους όσο και η εξασφάλιση των επενδύσεών τους.

Αρχή και δέσμευση για την Telka είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες , οικονομικές και ευέλικτες λύσεις για αξιόπιστα και λειτουργικά αποτελέσματα έχοντας ως γνώμονα την πλήρη και απόλυτη εξυπηρέτηση των Πελατών της ώστε να διασφαλίζει μόνιμη, ειλικρινή & συνεχή συνεργασία.

business ΤΕΛΚΑ Ε.Π.Ε.
Λασκαράτου 2Α και Πατησίων 348
Ανω Πατήσια
Αθήνα
Αττική, 11141
Ελλάδα
+30 2102110410