Δικαίωμα υπαναχώρησης

Εάν για κάποιο λόγω δεν σας ικανοποιεί η αγορά που πραγματοποιήσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.telka.gr, έχετε το δικαίωμα εντός 14 ημερών να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων όπως προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή (δικαίωμα υπαναχώρησης από συντελεσθείσα πώληση). Στην περίπτωση αυτή οφείλετε να αποστείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γραπτό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@telka.gr με θέμα την επιστροφή του προϊόντος αντί επιστροφής χρημάτων.

Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή των προϊόντων, πρέπει τα προϊόντα να είναι σε άριστη κατάσταση επαναπώλησης, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία τους να μην έχει ανοιχθεί, τσαλακωθεί, σκιστεί, τρυπηθεί ή κοπεί, και να συνοδεύονται από όλα τα παραστατικά πώλησης και αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής για τα επιστρεφόμενα προϊόντα βαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση ασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης, το www.telka.gr θα σας επιστρέψει εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επιστροφή, το σύνολο του τιμήματος των επιστραφέντων προϊόντων, και ο τρόπος επιστροφής των χρημάτων σας θα καθοριστεί κατόπιν επικοινωνίας και συνεννοήσεως μαζί σας. Διευκρινίζεται ότι το χρηματικό ποσό που θα σας επιστραφεί λόγω υπαναχώρησης και κατόπιν επιστροφής των παραγγελθέντων προϊόντων, αντιστοιχεί αποκλειστικά και μόνο στο ποσό που καταβάλατε για την αγορά των συγκεκριμένων προϊόντων που επεστράφησαν και όχι στο χρηματικό ποσό που καταβάλατε για τα έξοδα αποστολής τους.

Δικαίωμα αντικατάστασης/επιστροφής

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό και συντρέχει υπαιτιότητα της εταιρείας μας, τότε έχετε το δικαίωμα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος να ζητήσετε είτε την αντικατάσταση του με άλλο είτε την επιστροφή των χρημάτων σας. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει εντός της ανωτέρω προθεσμίας να ενημερώσετε την εταιρεία μας και να μας αναφέρετε το πρόβλημα που εμφανίστηκε, καθώς επίσης και να αποστείλετε το προϊόν στη διεύθυνση μας με έξοδα σας, στην κατάσταση που το παραλάβατε, συνοδευόμενο από το παραστατικό που είχε εκδοθεί. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κατά την επιστροφή του ότι το προϊόν ήταν ελαττωματικό από υπαιτιότητα μας, η εταιρεία μας καλύπτει τα έξοδα επιστροφής του και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας είτε σας αποστέλλει με δικά της έξοδα καινούριο προϊόν είτε σας επιστρέφει τα χρήματα της αγοράς του.

Δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, υπό την προϋπόθεση ότι η ακύρωση θα γίνει πριν την αποστολή της, με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@telka.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 2102110410 εργάσιμες ώρες και μέρες. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας μετά την αποστολή της και πριν την παράδοσή της ο πελάτης επιβαρύνεται μόνον με τα σχετικά έξοδα μεταφοράς.